Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Για τις εκλογές των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια….





 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας οι εκλογές των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια του ΠΥΣΠΕ ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ.

Η παράταξη της ΠΑΣΚ είναι πρώτη δύναμη στο ΠΥΣΠΕ εκλέγοντας αιρετό την Μένη Καραβά, με συντριπτική πλειοψηφία. Η εκλογή επίσης του Στέλιου Κεχαγιά στο ΑΠΥΣΠΕ και βέβαια η επανεκλογή στο ΚΥΣΠΕ του Δημήτρη Μπράτη, αποδεικνύουν ότι η παράταξη έχει αποθέματα δύναμης, που πηγάζει από τα ξεχωριστά στελέχη, που την απαρτίζουν .


Η συγκρότηση ενός δυνατού ψηφοδελτίου και ο αγώνας, που έκανε ο κάθε υποψήφιος είναι αυτός που έφερε την παράταξη μπροστά αποδεικνύοντας το δυναμισμό της.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν την παράταξη μας και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν και την εκπροσωπούν.

Σε μια κρίσιμη περίοδο με πολιτικές και συνδικαλιστικές ανατροπές, η ψήφος των συναδέλφων αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα και αποτελεί πολύτιμο στήριγμα για την συνέχιση του αγώνα και της διεκδίκησης.

Ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης, ωστόσο τα μνημόνια και η κρίση δεν μπορούν να αποτελέσουν ψευτο-άλλοθι για την καταδίκη μιας ολόκληρης παράταξης και την απαξίωση αγώνων.

Τα αποτελέσματα των εκλογών στα υπηρεσιακά συμβούλια δείχνουν ακριβώς ότι η πολιτική του αφορισμού και της ταύτισης της παράταξης με τις καταστροφικές πολιτικές που έχουν ανατρέψει τη ζωή μας δεν έχουν αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά ,δίπλα στους συναδέλφους τον αγώνα για την ανατροπή και την δημιουργία ενός συνδικάτου δυνατού με αρχές και αξιοκρατία.

Ήμασταν και θα είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες του κλάδου εμείς η… ΠΑΣΚ …..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!!





Από την ΠΑΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου